Packaging minangka bagean penting saka produk apa wae. Kemasan kudu ngirim pesen produk lan kudu cukup menarik kanggo narik pelanggan. Kemasan uga nglindhungi produk saka karusakan, kontaminasi lan spoilage.

Paket kertas Yaiku jinis kemasan sing digawe saka kertas karton utawa lembaran kertas kanthi lapisan plastik ing sisih siji. Sisih liyane bisa kosong utawa dicithak kanthi informasi babagan produk utawa jeneng merek. Produk kertas biasane dibungkus ing kothak karton kanggo tujuan pengiriman lan panyimpenan.

Keuntungan Kemasan Kertas

Kemasan kertas minangka wangun kemasan sing biasane kasusun saka karton utawa lembaran papan serat bergelombang. Lembaran iki dilapisi karo macem-macem bahan, kalebu kertas, plastik, lan logam. Bahan sing paling umum digunakake ing kemasan kertas yaiku kertas lan plastik.

Ana akeh keuntungan kanggo nggunakake kemasan kertas tinimbang jinis kemasan liyane. Produk kertas bisa didaur ulang kanthi gampang, sing ora kaya liyane jinis bahan kaya kothak karton utawa tas plastik. Produk kertas uga luwih awet tinimbang jinis materi liyane sing tegese bisa tahan luwih suwe sadurunge dibuwang.

Paper Packaging

Jinis Kemasan Kertas

Bahan kemasan asring diabaikan nalika nerangake pemasaran produk. Nanging, paket sing dirancang kanthi apik bisa dadi faktor penentu kanggo akeh wong kanggo milih produk sampeyan tinimbang liyane.

Ana akeh jinis bahan kemasan sing bisa digunakake kanggo produk sampeyan. Jinis sing paling umum yaiku kothak karton corrugated lan tas kertas kraft.

Kothak karton bergelombang digawe saka kertas daur ulang lan menehi perlindungan tingkat paling dhuwur kanggo barang nalika dikirim. Iki uga minangka salah sawijining pilihan sing paling murah, dadi pilihan sing cocog kanggo kiriman gedhe sing mbutuhake perlindungan tingkat dhuwur.

Kantong kertas kraft bisa digunakake kanthi apik kanggo kiriman utawa barang sing luwih cilik sing mbutuhake kurang proteksi sajrone transportasi. Padha biasane digawe saka 100% kertas daur ulang lan teka ing macem-macem ukuran gumantung apa sing arep dikirim nang wong.Kantong kertas Kraft duwe liner interior lan asring disegel karo Strip saka tape adesif.

Cara Milih Kertas sing Tengen kanggo Produk Sampeyan

Saliyane materi, ana akeh faktor sing kudu dipikirake nalika milih tas kertas.

Faktor pisanan yaiku ukuran produk sampeyan. Kanthong kertas kasedhiya ing macem-macem ukuran, dadi sampeyan pengin nggawe manawa tas kasebut cukup gedhe kanggo produk sampeyan. Faktor kapindho yaiku bobot produk sampeyan. Sampeyan pengin mesthekake yen sampeyan milih tas kertas kanthi watesan bobot sing cocog kanggo produk sampeyan lan ora bakal sobek utawa pecah nalika digawa.

Faktor penting liyane yaiku kekandelan produk sampeyan. Yen sampeyan duwe barang sing luwih kenthel, mula sampeyan pengin nggunakake tas kertas sing luwih kuwat lan kuwat tinimbang yen bobote luwih tipis utawa luwih entheng.

kesimpulan

Industri kemasan kertas wis nggunakake teknologi paling anyar kanggo nggawe solusi inovatif lan lestari sing ramah lingkungan lan larang regane kanggo para pelanggan. Keuntungan utama kemasan kertas yaiku daur ulang, biodegradabilitas, lan kelestarian.

Maca uga

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene